High End kookworkshop
Samen met een chef exclusieve producten bereiden
Houdt u ook zo van exclusieve producten en heeft u altijd al een keer willen koken met kaviaar, wagyu vlees, ganzenlever, kreeft, oesters en bladgoud? Helaas liggen deze kostbare producten niet voor het grijpen in de supermarkt en kun je ze vaak alleen bestellen in exclusieve restaurants. Daarnaast is altijd maar de vraag hoe maken ze het toch zo lekker en waarom is kaviaar of wagyu zo kostbaar en welk verhaal zit er precies achter? In deze workshop gaat u samen met de chef-kok aan de gang met het bereiden van deze producten en gaat u niet alleen genieten van de crème de la crème uit de professionele keuken, maar gaan we ook dieper op de productkennis in.
Dit kunt u verwachten:
- 6 gangen High End kookworkshop
- Glas blanc de blanc champagne bij aanvang
- Amuse bij aanvang
- Inclusief drankenarrangement
- 6 bijpassende glazen wijn (geserveerd bij iedere gang)
- Tafelwater
- Koffie servies met huisgemaakte lekkernijen
- Ongeveer 2 uur koken en 2 uur dineren
- Recepturen na afloop op de mail
- Locatie exclusief voor uw gezelschap
Extra opties
Wenst u bij aanvang eerst een glas bubbels te drinken met een lokale charcuterie plateau, een luxe borrelplank (belegd met verschillende streekproducten) of huisgemaakte belevingsbites geef dit aan bij de reservering.
U kunt ook in plaats van het drankenarrangement een speciaal bierarrangement of een wijnarrangement bijpassend bij ieder gerecht boeken.