Keukenborrel
Bij de workshop ‘de keukenborrel’ staat u samen met uw gezelschap rond de verschillende keukeneilanden waarover Kookstudio de Hooiberg beschikt. Onder Leiding van de chef-kok maakt u verschillende soorten streetfood gerechten, fingerfood en belevingbites (maaltijdvullend).
Tijdens de keukenborrel workshop zult u niet aan tafel gaan, maar geniet u aan de keukeneilanden van de heerlijke gerechten en een drankje daarbij.
Zoals bij elke workshop zijn de gerechten seizoensgebonden met daarbij een wereldse touch. Echte smaakexplosies waarbij zoet en hartig in elkaar overlopen. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met eventuele speciale wensen.
Deze workshop is vanaf 10 personen tot een maximum van 24 personen. Voor de keukenborrel word er samen met u een passend arrangement samengesteld wat past bij al uw wensen.
Extra opties
Wenst u bij aanvang eerst een glas bubbels te drinken met een lokale charcuterie plateau, een luxe borrelplank (belegd met verschillende streekproducten) of huisgemaakte belevingsbites geef dit aan bij de reservering.
U kunt ook in plaats van het drankenarrangement een speciaal bierarrangement of een wijnarrangement bijpassend bij ieder gerecht boeken.